Archief ‘Zonder rubriek’ categorie

14 maart 2009

autostop-in-sicilie

Crisis

4 maart 2009

Schaatsen op Flakkee 2009

Hoe komt het dat we in deze tijd alles zo negatief lijken te zien. Het vreet aan je dat het werk met minder mensen gedaan moet worden, de managers van de divisie in al hun onwetendheid allerlei opdrachten rondstrooien die de hele organisatie het gevoel geven dat de mensen die aan de touwtjes denken te moeten trekken, de verkeerde touwtjes bedienen, er van uit lijken te gaan dat we hier zelf niet kunnen denken en wij er dan weer naar handelen dat denken in deze situatie ongepast is.
Mijn God, wat een rotzooi maken we er met elkaar van, je ziet dat velen er onder lijden, waar is de creativiteit, wie wordt er nog geïnspireerd en door welke uitdaging, zien we die uitdaging nog.
Dan bedoel ik wél díe uitdaging die meer is dan alleen te overleven.

Het doorbreken van deze impasse zie ik nu als mijn grootste doel, alle onzinnige PQP’s, DSI-reducties en Temp-reductions ten spijt…ja, die gaan er onder lijden!

Ik

13 december 2007

That’s ik

Is een blog heel erg ik, of kan het ook een communicatieplatform zijn. De meeste die ik heb bezocht zijn wel erg egocentrisch…mischien kan ik weer iets zinloos toevoegen aan het worldwideweb… (meer…)